Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2012 | 5344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul de smantana
  • 200 ml smantana
  • un varf de cutit de zahar
  • sucul si coaja de la 1 lamaie
  •  2 linguri marar tocat
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • Pentru peste
  • 300 g somon afumat
  •  lamai taiate  pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar:

Intr-un bol mic, amesteca smantana cu restul ingredientelor. Asezoneazam cu sare si piper negru proaspat macinat. Amestecam  foarte bine, apoi acopera vasul  si da la rece.

Cu putin timp inainte de servire, aranjeazam feliile de peste pe felii de paine prajita si deasupra asezam feliute de lamiae,sau felii subtiri de castravete proaspat.Se serveste cu sosul de smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosul de Paste pentru Bucataras