Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi

de ermilia in Porc, 11 Iun 2010 | 5128 vizualizari

 

pentru 4 portii, eu am facut pentru 8 portii
eu zic ca merita sa incercati daca va plac ciupercile si dovleceii.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • sare piper
  • carne porc
  • faina 
  • ulei 
  • oua
  • cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi:

se taie ceapa cubulete si se pune la calit, ciupercile se spala si se taie marunt, daca aveti ciuperci din conserva cum am avut eu, scurgeti apap si le mai taiati putin, depinde de marime. cand ciupercile sunt gata se adauga ardeiul taiat cubulete, cand acesta este moale se adauga si dovlecelul taiat cuburi. se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand. cand e aproape gata se mai adauga patrunjel maruntit si condimente dupa gust.

pentru snitele am folosit carme de porc, am batut-o cu ciocanul pentru carne, am dat-o prin faina apoi prin ou si am pus-o la prajit

cartofii i-am facut pireu, i-am taiat rondele si i-am pus la fiert in apa cu sare

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet umplut