Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana

de RuxyRux in Pui, 18 Feb 2011 | 27538 vizualizari

 

Snitel crocant in crusta de pesmet cu sos delicios de ciupercute si smantana , va invit virtual la masa...

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
  • 3 piepti de pui medii taiati ca pentru snitele
  • 1/2 pachet pesmet
  • 3 pua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • o cana de ulei penrtu prajit( palmier)
  • Pentru sos:
  • 7 ciupercute medii
  • 40 gr unt
  • 200 gr smanatana
  • 350 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara( optional)  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana:

Batem feliile de piept, le saram si le lasam deoparte. Batem ouale intr-un vas cu un praf de sare si le amestecam cu doua linguri de faina. Punem pesmetul pe o farfurie. Trecem fiecare felie de snitel prin oul cu faina si apoi bine prin pesmet si le prajim in ulei cu grija sa nu le ardem. Le intoarcem de cate doua ori pe fiecare parte( eu asa procedez). Le scoatem pe o farfurie dupa ce le scurgem bine de ulei.

Facem sosul:

Punem in tigaia pregatita untul la foc mic, il topim si adaugam ciupercutele taiate felii. Le sotam cinci minute. Faina o amestecam intr-un bol cu cateva linguri de lapte cu grija sa nu faca cocoloase apoi turnam tot laptele. Punem in tigaie peste ciuperci. Mai lasam doua trei minute si punem si smantana. Lasam pe foc zece minute amestecand cu grija sa nu ardem sosul. Potrivim de sare, adaugam piperul si nucsoara (optional).

Si servim sosul peste snitel , avand grija sa avem si o salata buna alaturi..

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de rosii cu ciuperci si ardei