Pui cu alune

de mamaieelena in Pui, 24 Feb 2011 | 7249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.alune crude
  • 1/4 pahar cu ulei
  • 250-300 gr.piept de pui
  • 1/2 praz(poate fi si ceapa verde)
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita amidon
  • putina telina (facultativ nu este obligatoriu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu alune:

Se pune in wok uleiul si se prajesc alunele 15-20 de secunde dupa care se scot pe hartie absorbanta. In acelasi ulei se pune carnea de pui care a fost taiata in prealabil cuburi si cand s-a albit pe toare partile se poate pune prazul, ardeiul gras, sarea, sosul de soia si amidonul dizolvat in 3 liguri cu apa rece. La sfarsit se adauga alunele si se pune pe platou. Eu am fiert si orez separat.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui invelit in bacon