Este delicioasa :) merita incercata :)
Cantitatile sunt in functie de numarul persoanelor.
Pieptul de pui se spala si se pune pe un servet. Se taie cuburi si se pune la marinat cu busuioc, condiment special de pui,putin ulei, piper si usturoi tocat marunt.Se lasa minim o ora.
Se pune intr-o tigaie de teflon cu foarte putin ulei si se lasa la foc mic pana e gata in proportie de 90 %..Se scoate pe un tocator si se taie in bucatele mai mici..Apoi se pune inapoi in tigaie ,la foc iute si se lasa sa se rumeneasca .Aveti grija sa nu il ardeti..
Salata se spala si se taie bucati potrivite ca marime.
Ceapa , ardeiul gras si rosia se taie julien.
Morcovul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici.
Se indeparteaza samburele maslinelor si apoi se taie fiecare maslina feliute.
Se ia o lipie, se pune sos andalouse sau tartar , apoi punem pe mijlocul lipiei putina salata verde,morcov ras, rosii, ardei, ceapa, masline, porumb , iar la sfarsit piept de pui..
Se ruleaza si se serveste imediat :)