Daca tot am umblat hai hui zilele astea si nu am avut prea mult timp la dispozitie sa gatesc, am fost nevoita sa fac ceva rapid si pe gustul tuturor...
Pieptul de pui se taie in doua, apoi fiecare bucata se taie pe lungime. Ne ies 4 felii de piept de pui(una a ramas), le condimentam cu sare,piper, ulei de masline, amestec de condimente pt carne de pui. Frecam bine bucatile de piept de pui cu mirodeniile si le asezam intr-o tigaie gril bine incinsa. Le lasam sa se faca pe ambele parti. Pregatim o tava termorezistenta pt cuptor si o ungem cu putin ulei de masline. Luam cate o lipie, o ungem cu sos dulce -acrisor(sau ce sos va place si aveti), adaugam o mana de ciuperci din conserva, bucatele de piept de pui, o lingura de branza de burduf data pe razatoarea cu ochiuri mari, feliute de miez de lapte. Facem sul lipiile si le asezam in tava. Facem un amestec din ou, cascaval, lapte si smantana pe care il intindem peste lipii. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Serviti-le cu o salata de cruditati, noi nu am mai avut rabdare si pt salata fiind prea infometati, am asezat putin iaurt gras deasupra si au fost devorate.
Pofta buna!!
1
carnea de pui este facuta in tigaia gril atunci cand se desprinde cu usurinta din tigaie(maxim 5 minute pe o parte si alte 5 minute pe cealalta parte)