Pieptul de pui se taie, se condimenteaza si se frige pe gratar. Cand este gata se taie bucatzele mici.
Cartofii se curatza, se taie pai (nu foarte subtziri) si se prajesc in acelasi timp cu gratarul de pui.
Ceapa se curatza si se taie rondele fine
Varza se toaca fin, se amesteca cu un praf de sare si se lasa 10-15 min (pana sunt gata cartofii si gratarul)si se stoarce de zeama lasata.
Ardeiul se spala,se curatza si se taie rondele.
Rosia se taie si se taie felii subtziri.
Castravetele verde se curatza si se taie felii subtziri.
Castravete acru se taie rondele.
Cand toate sunt gata se trece la realizarea shaormei.
Lipia se incalzeste cateva secunde (10-15) in cuptorul cu microunde.
Se unge cu maioneza si sos de usturoi si se pun toate ingredientele dupa dorintza.
Se presara cu piper, sare daca este cazul cu ketchup si se ruleaza.
POFTA BUNA!