Pulpe de pui cu sos de capere

de Bya Ralu in Pui, 18 Feb 2013 | 3537 vizualizari

 

Specie originară din bazinul Mării Mediterane, Caperul (Capparis spinosa L.) este un arbust spinos cu frunze rotunjite și flori alb-rozalii. Caperele sunt mugurii acestui arbust, de culoare verde-măsliniu, care se consumă în calitate de condiment.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • capere
  • 2 catei de usturoi
  • unt
  • ulei masline
  • condimente:piper,sare,busuioc,ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de capere:

Intr-o tigaie wok punem unt si ulei de masline si adaugam pulpele condimentate,le lasam cca 20 minute sa se prajeasca bine pe ambele parti.Se scot  pe o farfurie cand sunt gata si se acopera.

Se adauga usturoiul strivit in untul ramas,adaugam si caperele si le lasam cateva minute ,se stinge cu vinul alb si se lasa pana se evapora alcoolul.

Se servesc pulpele de pui cu sosul de capere format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat