Semilune cu ricotta si sunca

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 4204 vizualizari

 

Aceasta este prima reteta care o postez , sper sa nu gresesc ceva. Reteta este foarte simpla si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 230g foietaj
  • 200 g ricotta
  • o felie de sunca taiata gros
  • ulei de masline
  • sale
  • piper
Portii: 18
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semilune cu ricotta si sunca:

Se taie in cuburi mici sunca si se prajeste in 2/3 linguri de ulei de masline.

Intr-un bol se pune ricotta si se amesteca cu sunca prajita si se adauga sare si piper la placere. Se intinde foietajul si se taie in discuri, si in mijlocul discurilor se pune o lingurita din compozitie. Se inchide la semiluna si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Se coace la 220° timp de aproximativ 10 minute. In cuptorul meu se coc mai repede, deci timpul e indicativ, depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Semilune cu ricotta si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

kamy 1

28.03.2011, 23:47

bine ai venit bunee chestiile alea si eu fac des

mirela0911 1

29.03.2011, 13:41

Tare bune sunt bun venit!

esmerandra 1

30.03.2011, 00:45

alinutza1983 : da am folosit forma de ravioli dar nu am uns cu ou inainte sa le pun la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca si branza