Semilune cu ricotta si sunca

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 4001 vizualizari

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

28.03.2011, 08:03

Cred ca sunt delicioase bine ai venit

aziz 1

28.03.2011, 08:24

MotanLaOale 1

28.03.2011, 08:32

Anamaria7 1

28.03.2011, 08:42

bun venit, esmerandra! semilunele tale sunt grozave!

divainbucatarie 1

28.03.2011, 09:09

elena1988 1

28.03.2011, 09:14

Bun venit!!!

deyutzky 1

28.03.2011, 09:40

esmerandra 1

28.03.2011, 09:53

multumesc mult.... sunt foarte bune si foarte rapide de facut.
trebuie sa ma obisnuiesc cu site-ul... inca nu am inteles cum se aduna galbeni ecc... dar sper sa reusesc sa pun bine retetele...ca doresc o zi cat mai placuta

mamaieelena 1

28.03.2011, 09:58

Lau 1

28.03.2011, 10:13

bine ai benit arata super

Rocsi 1

28.03.2011, 11:14

bine ai venit!!tare frumusele semilunele

Furnicuti 1

28.03.2011, 18:08

foarte buna ideea asta de aperitiv, simplu, rapid si de efect

LUK 1

28.03.2011, 19:19

buna idee

alinutza1983 1

28.03.2011, 22:39

frumusele semilunele! ai folosit forma speciala?( e cea pentru raviolli?) P.S : ai uns cumva cu ou semilunele inainte de a le pune la copt?

kamy 1

28.03.2011, 23:47

bine ai venit bunee chestiile alea si eu fac des

mirela0911 1

29.03.2011, 13:41

Tare bune sunt bun venit!

esmerandra 1

30.03.2011, 00:45

alinutza1983 : da am folosit forma de ravioli dar nu am uns cu ou inainte sa le pun la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute