1.Curatati si spalati foarte bine creierul.
2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare.
3.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Setati timpul pentru 10 minute,inchideti capacul si apasati START.Cand programul s-a finalizat deschideti cu atentie capacul ferindu-va de aburul fierbinte,scoateti creierul din oala si lasati-l la scurs intr-o strecuratoare.
4.Pregatiti 3 farfurii:una cu faina,una cu pesmet si alta cu ouale batute cu putina sare.
5.Cand creierul s-a racit,condimentati-l cu sare si piper,apoi treceti-l prin faina,ou,apoi pesmet.
6.Adaugati uleiul in oala interioara.
7.Apasati MENU,apoi FRY,selectati timpul 10 minute,apoi apasati START.
8.Prajiti creierul 4 minute pe fiecare parte.
9.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.