Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

de Bucataras in Pui, 26 Iul 2024 | 1037 vizualizari

 

Bucură-te alături de Andra Mihail de o rețetă clasică de cordon bleu cu pui, brânză și șuncă. Află pașii simpli pentru a pregăti acest preparat delicios și impresionează-ți familia și prietenii cu un fel de mâncare irezistibil de gustos.
Pentru a pregăti Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă, ai nevoie de următoarele ingrediente: piept de pui, muștar, ouă, făină, pesmet, șuncă și cașcaval.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:
  • 1 piept de pui fără os
  • 6 felii șuncă presată
  • 6 felii cașcaval
  • muștar
  • 200 gr făină de grâu
  • 2 ouă
  • amestec de pesmet panko
  • sare și piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:

Cum se prepară Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:

Tranșează pieptul de pui astfel încât să obții 6 bucăți mari și subțiri. Bate carnea cu un ciocan special pentru a o fragezi și pentru a obține un strat subțire, potrivit pentru a rula. Condimentează bucățile de carne cu sare și piper, apoi unge-le cu puțin muștar.

Pe fiecare bucată de carne, așază câte o felie de cașcaval și una de șuncă presată, apoi rulează totul. 

Amestecă bine cele două ouă. 

Treci fiecare rulou prin făină, ouă bătut și pesmet, apoi prăjește in ulei încins, la foc potrivit. Scoate rulourile pe un platou cu hârtie de masă ca să absoarbă excesul de ulei.

Rulourile sunt gata pentru a fi savurate. Sunt delicioase!

Încearcă și rețeta de Pui Kievskaia, foarte gustos sau rețeta de Rulouri din piept de pui umplute.

Îți recomandăm și rețeta de Rulou crocant de pui umplut, o bunătate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

27.07.2024, 00:01

O rețetă pe care tot îmi promit să o încerc...

vasimur 1

27.07.2024, 08:36

Rocsi 1

01.08.2024, 20:48

Imi place mult si chiar il pregatesc din cand in cand!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu