Sarmale cu carne mixta si ciuperci la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Retete Delikat, 17 Aug 2018 | 2533 vizualizari

 

Cu condimentele Delikat

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi carne de porc si vita
  • 1-2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • 1 pahar de orez
  • 1 conserva de ciuperci
  • condimente pentru sarmale Delikat
  • cimbru delikat
  • ulei de masline
  • 2 verze murate
  • cateva foi de vita
  • kaizer
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne mixta si ciuperci la slow cooker Crock-Pot:

Varza se clateste, se taie cu grija cotorul, se desfac frunzele si se lasa in apa.

Intr-un castron pune carnea tocata impreuna cu condimentele.

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoarea mare, se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit.

Se adauga si orezul clatit si scurs bine si ciuperciile scurse si tocate cat mai marunt.

Dupa ce s-au calit cateva minute, se lasa sa se raceasca, dupa care se pun peste carnea tocata si se amesteca bine.

Se impacheteaza sarmalele cu foiile de varza cat si cu cele de vita, se pun in vasul de la slow cooker-ului Crock-Pot, se pune apa, iar deasupra cuburi de kaizer prajit in tigaie.

Se seteaza la functia High pentru 4 ore.

Se servesc calde cu smantana! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne mixta si ciuperci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu lamaie la cuptor