Prima data cand fac salata boeuf si mi-a iesit neasteptat de bine!
Am început prin a pune legumele și puiul la fiert. După ce s-au fiert le-am scurs de apa si le-am lăsat la racit. Intre timp m-am apucat de facut maioneza. Am batut galbenusurile pana nu mai sunt cocoloase. Se incorporeaza puțin cate putin uleiul, la inceput se pune aproximativ cate 1 lingura, apoi se poate pune si mai mult. Se recomanda sa se amestece compozitia intr-o singura directie si cu o lingura de lemn. Dupa ce ati pus tot uleiul, adaugati mustarul si sare si amestecati bine. Eu am adaugat si smanantana pentru ca maioneza sa fie mai cremoasa. Am bagat maioneza la frigider si m-am apucat de taiat legumele.
Fiecare leguma, inclusiv maslinele, in parte le-am taiat in cubulete cat de mici am putut eu. Dupa ce am maruntit am adaugat maioneza si am amaestecat bine dar cu grija sa nu faram legumele. Am pus bolul in frigider si gata salata! :-D