Asa imi place Multicooker-ul Crock-Pot cu gatire sub presiune! Pui in el totul si fierbe imediat! Sa vedeti ce am facut zilele astea!
Pune rasolul de vita in oala Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga l.5 l apa. Pune sare dupa gust.
Inchide capacul, inchide supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 1 ora.
Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza aburul, lasa 5 minute si deschide capacul.
Adauga cartofii intregi, cu coaja, spalati bine, morcovii, telina si pastarnacul curatate de coaja si seteaza programul Soup pentru 15 minute.
Cand este gata, elibereaza aburul, deschide capacul si scoate cu grija legumele si carnea si lasa-le la racit.
Toaca cubulete gogosarii si castravetii murati si pune-i intr-un castron. Daca au prea multa zeama poti sa ii pui intr-o sita sa se scurga excesul.
Toaca apoi cubulete legumele si carnea si pune-le intr-un castron mai mare.
Pune deasupra gogosarii si castravetii, mustarul, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si amesteca totul.
Adauga maioneza si omogenizeaza compozitia.
Pune salata boeuf pe un platou si decoreaza dupa plac.
Pofta buna!