concurs de antitalent ornare salate=))).concurenti gaby_d si ionix:)))))).niciodata n-am facut si eu o salata boeuf frumoasa:))).ziceam io ca alea-s flori, iar o draga prietena a zis:negreee????probabil e laleaua neagra:)))))
--maioneza:
doua galbenusuri(unul crud,unul fiert)
400gr ulei
sare
zeama de lamaie
galbenusul fiert se trece printr-o sita fina si se amesteca cu cel crud
se adauga o lingura de ulei si se amesteca bine,apoi se adauga in fir subtire uleiul ramas,zeama de lamaie,mixand mereu
maioneza se va ingrosa si va va ajuta sa ornati frumooooos ca la salatele mele:))))
--cartofii si morcovii se spala bine si se fierb in coaja
cand se racoresc usor se curata
se lasa la racit
castraveciorii se taie in fasii lungi ,apoi de-a latul formand mici cubulete
se pun la scurs
carnita se fierbe separat,se lasa la racit apoi se toaca finut(la pieptul de pui..e cam greu-cubulete:))))
cartofiorii si morcoveii reci se toaca cubulete mici
se amesteca cartofii, castravetii,carnita,morcovul si la urma mazarea cu sare ,piper si 1-2 linguri mustar
se amesteca usor apoi se adauga maioneza(300-400grame)
se mai potriveste gustul de sare,piper,mustar apoi se repartizeaza in boluri.platouri..si o ornati frumos,asa cum am ornat-o eu=)))))