In primul rand as vrea sa imi cer scuze pentru ca in dreptul ingredientelor nu voi pune nici o cantitate , dar trebuie sa recunosc ca gatesc cam tot dupa ochi .
Inelele de ceapa:
Dupa ce am trantit aluatul din faina, ulei, apa,sare si amidon de porumb, tavalim in el ceapa care a fost taiata in prealabil inele, dupa care le prajim in ulei incins.
Batoanele de linte:
Lintea se pune la inmuiat 4-5, ore in apa rece, dupa care se fierbe 20-30 de minute. Lintea fiarta este mixata sau este trecuta prin masina de tocat si transformata intr-o pasta fina in care se adauga ingredientele mai sus mentionate . Acest aluat poate fi modelat si in forma de chiftelute sau batoane si tavalite in malai dupa care prajite in ulei incins .
Spaghetele de otet balsamic:
Intr-un recipient se amesteca otetul balsamic , sosul de soia si agar agar . Se pune recipientul la foc si se incalzeste la pana la 80 de gade pentru a se activa gelatina, se amesteca continuu.
Pentru a obtine forma de spagheta faceti precum in filmuletul de mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=vt34q4TVFyY
Se serveste cu o salata de varza cat se poate simpla in care se adauga numai putina sare si putin ulei , eventual piper.
Pofta buna!!!