O salata perfecta pentru a fi servita la o cina sau pusa in cosulete din aluat de placinta sau din cascaval pe mesele cu pretentii.
Carnea o taiem in cubulete mici ( 1cm/0,5) si o condimentam cu sare ,piper si sos de soia.
Punem pe foc la incins un wok, sau daca nu aveti wok o tigaie . Adaugam in ea o lingura de ulei si carnea . Lasam carnea sa se faca bine , stoarcem direct peste ea o clementina si turnam vinul.
Mai lasam pe foc cam 10 minute si oprim focul si punem lingurita de miere . amestecam bine si lasam deoparte.
Salata o spalam si o asezam intr-un bol. Rosiile si castravetii ii taiem bucati , la fel si cele doua clementine ramase .
Carnea care s-a racit putin o asezam peste salata cu sos cu tot. Adaugam rosiile si castravetii si amestecam usor. Deasupra turnam o lingura de ulei de masline si daca vreti sa fie acrisoara atunci adaugati putin otet de vin sau de mere .
Deasupra se pot presara cateva masline , pentru aspect .