Am vazut salata aceasta la Camelya care la randul ei o vazuse la Cristina ( Panacris) , fiecare adaptand-o dupa gusturile familiei ...
La fel am facut si eu si a iesit o salata tare buna in mai putin de 15 minute ce cu siguranta o voi repeta...
Nautul si fasolea rosie le scurgem de apa de conservare si le trecem sub un jet de apa rece.
Castravetele il curatam de coaja si il taiem mai intai in doua pe lungime, apoi rondele. Ceapa o curatam de coaja si o feliem foarte subtire. Rosiile le spalam si le taiem in doua sau in patru (depinde de marimea lor).
Intr-un bol, punem salata mixta, castravetele, rosiile, nautul, fasolea rosie si ceapa. Amestecam totul.
Punem ulei de masline, sare si piper dupa gust si amestecam totul. Daca nu servim imediat salata, o pastram la frigider.
Pofta buna!
1
Dupa preferinta, in aceasta salata se pot adauga si alte legume de sezon.