Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata si legume

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2014 | 3800 vizualizari

 

Sunt potrivite pentru orice ocazie. Daca vrei sa impresionezi la o cina le poti face si vei obtine foarte multe aprecieri.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mare
  • 300 g carne tocata
  • 1 ou
  • condimente
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • un varf de cutit de bicarbonat
  • cateva linguri de apa minerala
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata si legume:

Se spala pieptul de pui, se sterge si se fac cam 5-6 bucati cat palma (mie mi-au iesit 7 ca le-am feliat mai subtire), ca pentru snitele. Se bat pe fiecare parte cu ciocanul de snitele si se sareaza. Se caleste ceapa si ardeiul in ulei sau in unt pana se inmoaie, se lasa la racit si se pune peste carnea tocata si se amesteca impreuna cu apa minerala (cam 4-5 linguri), oul, bicarbonatul, condimentele, sarea (se poate pune si patrunjel tocat pentru gust si aspect). Morcovul se taie fasii si se pune la fiert pana se inmoaie.

Pregatim feliile din piept de pui peste care punem o lingura de carne tocata, iar pe mijloc 2 fasii de morcov si rulam strans. Se prind cu ace de carne sau cu scobitori si se pun intr-un vas de yena cu capac. Se presara ulei peste rulouri si se introduc la cuptor cam 45-50 minute.

Se servesc alaturi de orice garnitura.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Peste feliile din piept de pui se poate pune cascaval sau sunca.

2

Se poate presara ciuperci intre rulouri pentru un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata si legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza