Friptura de porc la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 58224 vizualizari

 

Nu putea sa lipseasca leguma mea preferata,,,porcusorul,adica ceva ceafa si niste coaste....o friptura de porc delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1,600 ceafa porc feliata
  • 1,600 coaste de porc
  • condimente pentru carne de porc
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Ceafa si coastele le saram si presaram condimente ,apoi stropim cu ulei de masline si lasam cca 4 ore sa se imbine aromele.Intr-o tava cu gratar asezam ceafa si coastele turnam putin vin si apa.Lasam cca 1 si 1/2 la cuptor pana se rumeneste,la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Teo 1

20.10.2013, 21:26

ce leguma ai ales...!

diaconta 1

21.10.2013, 16:09

ce ar fi mers langa spanacul meu de azi

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 12:20

mmm ...chiar mi-e pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor