Rulou de piept de pui

de aura78 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2014 | 5371 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • - 1 piept de pui
  • -1 cartof mare
  • - 2 morcovi
  • -patrunjel
  • -1 ou
  • -pesmet
  • -sare ,piper
  • -nucsoara (optional )
  • -100 g branza parmigiano reggiano
  • -pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de piept de pui:

Fierbe pieptul de pui impreuna cu cartoful si morcovii.

Intr-un castron pune : cartoful,pieptul de pui si morcovii mixati.Adauga patrunjel taiat marunt ,branza rasa ,oul ,2 linguri de pesmet si amesteca bine totul .Adauga nucsoara ,daca iti place .

Pune compozitia ,pe o hartie de copt si inainte de a forma ruloul ,pune 2 felii de branza si anghinare in conserva sau ardei .Este optional ,poti pune ce doresti .Eu am pus anghinare.

Formeaza ruloul , tapiteaza-l cu pesmet si pune-l intr-o tava dreptunghiulara ,unde in prealabil ai pus hartie de cuptor.

Pune-l la cuptorul  incalzit la 180 de grade ,aproximativ 30de minute .Depinde de cuptor . Taie-l felii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

aura78 1

06.03.2014, 09:16

Multumesc pentru aprecieri ....

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:35

-Marius- 1

24.12.2019, 15:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu ciuperci