Rulada de carne tocata

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2013 | 4461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr.carne tocata de porc
  • 4 oua fierte
  • ceapa verde, 2 fire
  • 1/2 buc. dovlecel taiat cubulete
  • condimente dupa gust (sare, piper)
  • susan, mac si boia iute pentru ornat rulada
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata:

Condimentam carnea tocata dupa gust, o intindem pe hartie de copt si asezam pe intreaga suprafata bucatelele de dovlecel si ceapa tocata. Decojim ouale fierte, le asezam la marginea de unde dorim sa rulam, la distanta unele de altele si cu ajutorul hartiei rulam carnea, formand rulada.

Asezam rulada in tava de cozonac, o decoram cu susan, mac si boia iute.

Incalzim cuptorul si dam tava la copt, la foc moderat pana prinde crusta (eu am tinut-o cca 1 ora la 170 grade).

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi atat calda, cat si rece, a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de carne