Piept de pui umplut

de katty in Pui, 4 Iun 2020 | 3841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 100 gr branza proaspata
  • 50 gr telemea de oaie
  • 2 ardei kapia copti
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar.

Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza dulce cu telemeaua si ardeiul kapia copt, decojit, scurs bine si taiat cubulete.

Adaugam piper si busuioc si omogenizam. Umplem buzunarele cu amestecul de branza si le inchidem cu ajutorul unor scobitori.

Intr-o tigaie incintam uleiul si punem pieptul de pui. Il rumenim usor pe ambele parti la foc iute, apoi introducem tigaia la cuptor pentru inca 15 minute.

Servim pieptul cu o salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi