Ce sa va spun decit ca este foarte buna ,o faceam in vremurile de mult apuse la mesele de Revelion . Foloseam si la platouri reci doar ca le dadeam cu aspic, sa nu se oxideze. Bun bunut.
Am taiat muschiuletul in doua dar nu de tot am lasat sa se poata bate.
L-am batut bine cit s-a putut mai mult( sa-l putem pe urma rula bine ),am condimentat cu sare ,piper ,vegeta, am uns apoi cu 2 linguri de mustar.
Am curatat morcovul si ardeiul am spalat si am taiat fisiute pe care le-am asezat pe o parte si cealalta a muschiuletului.
Am taiat si castravetele murat si am procedat la fel ca si cu legumele.
Am rulat muschiuletul pe ambele parti asa ca sa ia forma unor ochelari.
Am uns cu putin ulei, am asigurat cu scobitori sa nu se desfaca, si am invelit intr-o folie de aluminiu.
L-am asezat intr-o tava de yena si l-am dat la cuptorul incins in prealabil la 200 grade.
Am lasat 1 ora, dupa care am dat folia la o parte si am mai lasat 10 min. sa se rumeneasca.
Muschiuletul este gata pentru a putea fi servit.
Pofta buna !
1
Se poate servi si la platou rece
2
Linga putem sa asezonam cu legume ,si diverse garnituri