Carnea de manzat se curata bine si se da intr-un clocot.
Apoi se ia carnea si se taie cubulete.
Intre timp curatam legumele si le spalam bine si le tocam (morcovii se taie rondele, ceapa julien si ardeiul feliute).
Intr-o oala se pune la calit, in ulei incins cu o lingura cu apa, ceapa si carnea.
Cand ceapa incepe a se inmuia se adauga si ardeiul.
Se pune o cana cu apa, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit.
Dupa circa 15 min, adaugam si morcovul.
Adaugam vinul si apa, cat sa acopere carnea, si lasam la fiert.
Intre timp oparim fasolea verde congelata, eu asa fac mereu.
Dupa ce a mai fiert inca vreo 20 de min adaugam pasta de tomate si o lingurita cu busuioc, si lasam din nou la fiert.
Cand vedem ca manzatul incepe a fierbe, adaugam fasolea verde.
Lasam circa 10 minute si adaugam usturoiul, taiat feliute.
Faina o frecam cu un pic din sosul mancarii si apoi o turnam in mancare.
Se amesteca din cand in cand, dupa ce punem faina, pentru a nu se prinde.
Se pune sare si piper dupa gust.
Pofta buna