Rulada de pui

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 9838 vizualizari

 

Un aperitiv pentru toata ziua, dar si pentru zile festive.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ou iert
  • 1 ardei gras rosu 
  • 1\2 cutie de  ciuperci
  •  sare, piper, verdeata dupa preferinta
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Se face un aluat de clatite din: 2ouă, 1 cană de făină, 200 ml. lapte, 100 ml. apa, sare, 100 ml. ulei. Se amestecă toate ingredientele, se lasă 15 min. sa se odihnească si se fac apoi clatitele. Atentie! Clătitele să fie mai groase.

Umplutura

Se taie pieptul de pui în cubulete mici. Ceapa se taie mărunt si se căleşte puţin ,se pun si ciupercile tăiate mărunt. Se amestecă pieptul de pui, ceapa, ciupercile, oul tăiat cubulete, ardeiul rosu tăiat cubuleţe, sare, piper, verdeaţă.

Se pune umplutura pe foia de clătită, se rulează si se pun la copt circa 20 min.

TIPS-URI

1

Se pot servi ca aperitiv sau  ca fel principal cu un sote de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou