Tartine acrisoare

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 5063 vizualizari

 

Daca tot mi-a ramas niste crema de branza nu era sa o arunc nu?????si am facut niste tartine....bune bune...

 

INGREDIENTE

  • mai scriu o data ce trebuie pentru crema de branza:
  • 150 gr branza de vaci
  • jumatate lingura unt
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 8 felii de  paine
  • 1 castravecior murat
  • gogosar in otet
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine acrisoare:

Frecam branza bine cu o furculita, adaugam untul ,sare si piper(dupa gust) si omogenizam . La urma adaugam marar verde tocat marunt. Astfel obtinem crema de branza.

Punem o tigaie de teflon la incins . Punem feliile de paine si le prajim pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. Le lasam sa se raceasca, apoi ungem feliile de paine cu crema de branza ,in strat mai gros. Deasupra punem fasii de castravecior murat , felii de gogosar si frunzulite de patrunjel verde.

Apoi le savurati ..mmmm...parca si aud cum trosneste painea prajita....bunnnnn.....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine acrisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

23.10.2010, 11:12

multumesc roberta
naidna am facut 8 felii...dar am branzica si tot ce imi trebuie si pot sa mai fac imediat

Bucataras Medi 1

24.10.2010, 20:05

pai cum sa o arunci?.............mai bine arunci o felie la mine................

Rocsi 1

24.10.2010, 20:40

asa o sa fac medi...prindeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu ciuperci si piure de cartofi