Asta ca tot vine Decembrie si m-apuca pasiunea pentru carne mai ceva ca oricand ! :D
Taie o bucata de fleica de 1 cm grosime, 25 cm lungime si 15 cm latime;
Condimenteaz-o cu sare si piper;
Condimenteaza carnea tocata cu ghimbir ras, usturoi pudra, boia dulce, harissa, sare si piper;
Taie ceapa salota cuburi mici si trage-o la tigaie in putin ulei;
Adaug-o apoi in carnea tocata si amesteca bine totul;
Desfasoara carnea tocata pe toata suprafata bucatii de fleica;
Ruleaza si leaga cu sfoara culinara;
Condimenteaz-o bine la exterior cu sare, piper, ghimbir si usturoi;
Incinge putin ulei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot (eu am folosit 6L DuraCeramic Saute) – aromatizeaza uleiul cu crenguta de rozmarin si prajeste rulada pe fiecare parte, pe plita - Daca vasul nu poate fi pus pe plita, atunci dati-i culoare intr-o tigaie;
Stinge cu vinul rosu si ia vasul de pe plita;
Pune-l in slow cooker Crock-Pot 6L DuraCeramic Saute si seteaza programul “high” si timpul de 3 ore si jumatate;
Odata incheiat programul, serveste cu o garnitura de orez basmati la alegere;