Îmi cam fac de cap zilele astea. Încerc rețete noi, încerc oale noi... :)) Cum adică ce oale?! Bine, bine, nu este o oală. Este slow cooker Crock-Pot 4.7 l DIGITAL, un aparat de gătit electric care m-a cucerit din prima secundă. Nu consumă mult, nu face aburi în bucătărie, nu face gălăgie, se curăță ușor și se depozitează la fel de ușor deoarece cablul de alimentare este detașabil. Pregătește deserturi, supe/ciorbe, mâncăruri scăzute, tot ce-mi doresc! Ce-mi pot dori mai mult? :)
Am așezat carnea pe fundul vasului ceramic al slow cooker Crock-Pot 4,7 l digital am tăiat ardeiul, ciupercile și prazul tije și le-am așezat deasupra. Am ras morcovul pe răzătoarea mică și am adăugat sosul de soia apoi restul ingredientelor, mai puțin tăiețeii. Am adăugat doi litri de apă rece și am setat programul high pentru 3 ore.
La finalul celor 3 ore am ridicat capacul aparatului Crock-Pot, am adăugat tăiețeii din făină de hrișcă și am mai lăsat supa să fiarbă timp de 30 de minute pe modul ”low”.
Îmi place mult supa aceasta. Are un gust dulce-picant, este sățioasă și foarte sănătoasă.
Poftă bună!