Se feliaza pulpa de porc si se bat bine feliile de carne cu ciocanul pentru snitele. Asezam pe folie alimentara bucatile de carne, le saram si piperam, apoi le umplem cu cubuletele de ananas, scurse in prealabil. Rulam feliile umplute in folie, strangand bine capetele, apoi infoliem rulada in folie de aluminiu si o asezam intr-o tava, in care am pus apa condimentata cu boia dulce, foi de dafin, cimbru, sare si piper. Dam la cuptor pentru circa 2 ore, la foc mediu. Dupa 2 ore, scoatem cu grija folia de aluminiu, mai adaugam apa, daca a scazut prea mult si mai dam la cuptor, pentru circa 30 de minute.
Intre timp, pregatim sosul: punem intr-o tigaie la fiert, smantana impreuna cu nucile si cu prazul taiat betigase de aproximativ 5 cm lungime. Lasam sa fiarba la foc mic, circa 15 minute, amestecand din cand in cand. Asezonam cu sare si piper dupa gust si transferam sosul intr-un bol. Cand este gata rulada, o lasam sa se raceasca, apoi o feliem si servim cu sosul de nuci si eventual cu o salata verde cu lamaie. Pofta buna!
1
Trebuie batute foarte bine feliile de carne