Rulada de muschiulet de porc cu prune la slow cooker Crock-Pot Saute 6 L

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 4111 vizualizari

 

(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 3 ore, program “low”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Muschiulet de porc – 1 buc
  • Prune – 4 buc
  • Muschiulet de pui – 2 buc
  • Fulgi de chilli – ½ lingurita
  • Unt – 15 g
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Vin roze – 50 ml
  • Sos de soya calitativ – 2-3 linguri
  • Sare si piper – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de muschiulet de porc cu prune la slow cooker Crock-Pot Saute 6 L:

 

  • Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime;

  • Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli;

  • Pune deasupra muschiuletul de pui, asezonati-l cu sare si piper si pe-acesta;

  • Taie prunele pe jumatate, scoate samburii si pune prunele deasupra muschiuletului de pui;

  • Strange muschiuletul cu sfoara;

  • Pune unt si ulei in vasul de aluminiu al slow cooker Crock-Pot Saute 6 L, pune-l pe foc si cand acestea s-a incins, da-i culoare ruladei;

  • Stinge cu vin roze si ia de pe foc;

  • Pune vasul de aluminiu in slow cooker Crock-Pot si seteaza timpul de gatire de 3 ore si programul “low”;

  • Pune capacul si lasa-l sa se gateasca;

  • Cu 15 min inainte de final, adauga sosul de soia;

 

Pofta buna !

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de muschiulet de porc cu prune la slow cooker Crock-Pot Saute 6 L" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca, reteta clasica la slow cooker Crock-Pot 4,7 L