Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 11 Ian 2016 | 3932 vizualizari

 

slow cooker Crock-Pot 4,7 L ofera avantajul maxim ca poate gati la temperatura scazuta, dar dincolo de acest lucru, gateste inabusit, deci lichidul nu se evapora, iar mancarea ramane suculenta.
Alt avantaj grozav este ca poti transfera vasul de ceramica in cuptor, si sa obtii si o crusta rumena sau crocanta, depinde de ceea ce gatesti.
Una peste alta, se merita sa faci o rulada din asta, chiar daca nu te tine 6 luni ca cele din comert, chiar nu se compara.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata fleica porc (cam la 2 kg) un pic impanata
  • condimente dupa gustul fiecaruia:
  • sare
  • piper
  • chimen macinat
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbru
  • cateva boabe de coriandru
  • rosii uscate din conserva
  • 200 ml bere
  • foi de dafin
  • rosii cherry
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Fleica nu trebuie sa fie foarte grasa si nici foarte groasa.

Eu am crestat-o in zona in care mi s-a parut mai groasa. Am pus cateva rosii din conserva, rosii care aveau ulei de masline, si am uns carnea cu acest ulei. Am presarat sare, piper, cimbru, apoi am rulat-o strans. Am legat-o cu sfoara sa ramana stabila.

Am uns-o cu ulei din conserva de rosii, am presarat iar sare, piper, boia, cimbru, cateva boabe de coriandru, etc.

Am conectat vasul de gatit slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Am asezat rulada in vas, am turnat berea, am mai presarat un pic de sare si foi de dafin, am adaugat cateva rosii cherry crestate. Am acoperit cu capacul din dotare si am selectat functia Low cu durata de gatire de 6 ore.

Dupa timpul petrecut in vasul de gatit, am deconectat, am transferat vasul de ceramica in cuptor si am mai lasat cca 30 minute la foc iute.

AM scos apoi, am scos bucata de carne din sosul din vas, am impachetat cu hartie de copt si am lasat sa se tempereze, apoi am dat la rece pana a doua zi.

Am desfacut hartia si am taiat legaturile. Este senzationala, se feliaza usor, extrem de gustoasa.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

alegeti o bucata de carne nu foarte grasa, dar impanata totusi.

2

Boabele de coriandru sunt destul de aromate, nu folositi multe.

3

Rosiile uscate dau un plus de savoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez la slow cooker Crock Pot