Aveam multe treburi de făcut, așa că am apelat la crock-pot pentru o mâncare simplă. De obicei călesc legumele la mâncare, acum fiind la crock-pot, au fost toate gătite pe îndelete, însă am fost surprinsă ce gustoasă a ieșit, și mult mai sănătoasă.
Speli legumele și le cureți. Alegi fasolea, rupi tecile în jumătăți sau chiar în 3, ca să fiarbă bine. Toci mărunt cepele. Ardeii îi tai fâșii subțiri, scurte.
Pui în vasul de la slow cookerul Crock Pot uleiul, apoi legumele, apa, bulionul și sare. Opțional, adaugi și amestec de legume deshidratate (al meu conține morcov, țelină și pătrunjel).
Setezi aparatul pe funcția high și îl lași 6 ore, până când legumele s-au pătruns bine, iar sosul a scăzut puțin. în ultima jumătate de oră, poți îngroșa sosul cu o linguriță de făină diluată în puțină apă și o torni prin strecurătoare.
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2020/10/mancare-de-fasole-galbena-la-crock-pot.html