Rulada cu ciocolata

de elenita in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 4147 vizualizari

 

Un desert rapid

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4lg zahar
  • 4lg faina
  • esente si un zahar vanilat

pentru umplut rulada putem folosi dulceata sau crema de ciocolata eu am ales ultima varianta

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Separam ouale, albusul il vom bate spuma cu un praf de sare iar galbenusul il vom bate bine cu zaharul,vom incorpora albusul cu galbenusul adaugam faina si mirodeniile amestecam sa se incorporeze toate ingredientele.Pregatim cuptorul, in tava pe care vom coace rulada eu am pus hartie de copt insa putem sa o ungem cu ulei apoi sa o tapetakm cu faina, vom adauga compozitia pe care o vom intinde uniform toata tava dam la copt doar pentru 10-12 minute.Folosim un prosop umed pe care vom pune foaia de rulada o ungem cu ciocolata si o rulam usor sa nu se rupa .Pentru ornat am folosit un plic de glazura de la dr oetker cu gust de lichior de oua.
Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Buche de Noel