Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Spalam bine cartofii si ii taiem in felii groase de aproximativ 1 cm.
Ii asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si putin ulei, ii condimentam cu sare, piper, patrunjel uscat si boia dulce.
Dam tava la cuptor, la 200 grade C pentru 25-30 de minute.
Bucatelele de miez de lapte le punem intr-un bol si le sfaramitam cu o furculita.
Scoatem catofii din cuptor, ii intoarcem pe cealalta parte, ii condimetam iar cu sare si patrunjel uscat, asezam miezul de lapte deasupra, presaram codite de ceapa verde tocate marunt, cascaval si ii mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul.
Se servesc calzi cu smantana.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola