Rondele de cartofi cu miez de lapte, cascaval si ceapa verde

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2013 | 4227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 24 bucatele miez de lapte natur
  • 4 cartofi mari
  • cascaval ras
  • codite de ceapa verde
  • patrunjel uscat
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de cartofi cu miez de lapte, cascaval si ceapa verde:

Spalam bine cartofii si ii taiem in felii groase de aproximativ 1 cm.

Ii asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si putin ulei, ii condimentam cu sare, piper, patrunjel uscat si boia dulce.

Dam tava la cuptor, la 200 grade C pentru 25-30 de minute.

Bucatelele de miez de lapte le punem intr-un bol si le sfaramitam  cu o furculita.

Scoatem catofii din cuptor, ii intoarcem pe cealalta parte, ii condimetam iar cu sare si patrunjel uscat, asezam miezul de lapte deasupra, presaram codite de ceapa verde tocate marunt, cascaval si ii mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul.

Se servesc calzi cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de cartofi cu miez de lapte, cascaval si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din cartofi si cascaval