Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca in case lumina, dragoste,intelegere si sanatate!!!!
Mai intai spalati bine fiecare ou cu apa calda si detergent de vase, apoi clatiti-le bine.
Puneti ouale intr-o oala mare cu multa apa rece, adaugati un praf de sare si lasati-le sa fiarba la foc mic. Ouale trebuie sa fie bine acoperite de apa si nu prea inghesuite.Timpul de fierbere se calculeaza dupa ce apa a dat in clocot. Daca vreti oua moi, fierbeti 2 minute, medii-5 minute,daca vreti foarte tari 10 minute.
Intre timp preparati vopseaua dupa instructiunile de pe pachet (adaugand si 2 linguri de otet).
Cand ouale sunt gata, le puneti in vopsea (cat sunt inca fierbinti) si le lasati sa stea 5-6 minute (sau urmati instructiunile de pe plicul de vopsea).Apoi le scoateti pe servetele de hartie si le lasati sa se usuce.In final, ungeti fiecare ou cu putin ulei, pentru a capata un luciu frumos.
Paste fericit! Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola