Reteta de preparare a papanasilor
imi ramasese niste vin Lacrima lui Ovidiu de la ziua mea si mi-a parut rau sa nu-l folosesc la ceva bun :) fiindca el are un usor gust de caramel am ales sa fac un desert cu el!
Reteta de preparare a papanasilor
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul inmuiat cu un capacel de vin Lacrima lui Ovidiu, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul.
Branza se sfarama intre degete si se presara usor si ea.
Se pune si fiola de esenta de rom.
Se face o coca moale ca de gogosi pe masa de lucru presarata cu faina.
Se formeaza inele groase si gogoloaie mici, bastonase si floricele.
Se prajesc in ulei incins.
Se servesc pudrate cu zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Otker.
Sunt pur si simplu excelente si se topesc in gura!!!
1
daca aveti timp puteti face deasupra o glazura de ciocolata duo rapida.