Rata umpluta

de Dea_Dea in Rata, 24 Feb 2018 | 8019 vizualizari

 

simplu si bun 

 

INGREDIENTE

  • rata (2kg)
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 portocala
  • sare
  • piper
  • boia
  • miere
  • ulei
  • 200 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata umpluta:

 

Curatam si taiem morcovii, cartofii si portocala cubulete.

Rata o ungem in interior cu ulei si condimentam cu sare, piper si boia, apoi punem cartofii, morcovii si portocala. Luam acul si ata si o coasem. Ungem rata la suprafata cu ulei si iarasi condimentam. 

Preincalzim cuptorul la 180 C, intr-o tava punem ulei si apa si punem rata. O acoperim cu folie de aluminium si o dam la cuptor pentru 2 hr.

In timpul asta mai intoarcem rata si pe partea cealalta, iar cand este aproape facuta, ungem cu miere si mai dam la cuptor 10-15 min.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rata umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu varza in vas roman