cred ca weekend-ul acesta a fost al dulciurilor ,
ieri am facut aceasta tarta si azi clatite pentru ca s-a terminat foarte repede
Caramelizam zaharul in tava ca la crema de zahar ars si il intindem pe pereti tavii foarte bine dupa care ne apucam sa curatam perele .
Le taiem in jumatate ,le scoatem samburii si le punem cu fata taiata in sus .
Punem un praf de scortisoara peste pere dupa care ne apucam de pandispan .
Amestecam bine albusurile cu un praf de sare ,adaugam galbenusurile ,apoi zaharul ,uleiul ,praful de copt si faina si zaharul vaniliat .
Cand am terminat pandispanul il punem usor peste pere si punem tava la cuptor timp de circa 30-45 de minute .
Incercam pandispanul cu scobitoarea sa vedem daca este facut apoi scoatem prajitura din cuptor .
Lasam sa se raceasca cam 10-15 minute si rasturnam prajitura pe un platou.
Pofta mare !