Biscuiti suedezi spritati

de RuxyRux in Prajituri, 29 Dec 2010 | 8942 vizualizari

 

Foarte populari de Craciun nu numai in Scandinavia ci si in America de N...cu gust delicios de vanilie acesti biscuiti se topesc in gura, ii putem face in diverse forme cu nuci, cu rahat, cu bombonele...

 

INGREDIENTE

  • 227 gr unt nesarat la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • o lingurita si jumatate esenta vanilie
  • 295 gr faina
  • un praf sare
  • rahat, nuci bombonele ce dorim...
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti suedezi spritati:

Puneti untul impreuna cu  zaharul pentru 2-3 minute la mixer pana devine spumos. Adaugati oul si apoi vanilia....mixati cateva minute,  apoi pe viteza mica a mixerului puneti incet si faina in compozitie.

Cu spritul de prajituri dati forma biscuitilor si in mijloc presati rahatul( nucile, sau bombonelele)

Coaceti biscuitii pentru 6-9 min la 177 grade( 180).

Transferati-i pe un gratar sa se raceasca.
Puteti pastra biscuitii o saptamana la temperatura camerei si la congelator cateva luni.

Deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti suedezi spritati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

05.01.2011, 16:47

Si daca nu mai am...pentru tine pun de o tava imensaaaaa....Ligiutza dulce

elena1988 1

12.01.2011, 13:28

maine ma apuc sa fac biscuitei dastia

Krystyan Trendy 1

20.12.2013, 20:20

grozavi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati, fara zahar