Rasol din piept de pui cu legume si cartofi natur

de babi5 in Pui, 28 Iul 2013 | 8577 vizualizari

 

Nu este o mincare care se face greu, este cred cel mai usor de facut si este si sanatoasa. Reguli stricte...asa caaaaaaaaa!! nu avem de ales ...trecem la treaba...Satisfactia este mare cind vezi ca se maninca totul. Cu aceasta ocazie vrind nevrind manininc si eu la regim. Pup Bucatarasii cu drag

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept  de pui
  • 200 gr  cartofi
  • 100 gr morcov.
  • 100 gr conopida
  • 1/2 ceapa
  • citeva boabe piper
  • 1/4 ardei gras
  • sare
  • lamie
  • ulei de masline
  • frunze patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol din piept de pui cu legume si cartofi natur:

Am pus la fiert intr-o oala pieptul de pui cu ceapa, boabele de piper. Am lasat la fiert si pe la jumatatea timpului de fierbere am adaugat morcovii si conopida apoi cartofii si ardeiul. Cind a fost fiert bine am strecurat, am asezat pe platou, am pus un picut de ulei de masline iar pe legume am pus si un picut de suc de lamaie. Am asezonat cu frunze de patrunjel

Pofta  mare! Se maninca fara paine (ca ingrasa )  hi..hi..

TIPS-URI

1

Se  serveste cald si daca se poate si fara paine

2

La rasol eu fac un sos remoulade dar aici interdictie totala 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol din piept de pui cu legume si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume umplute cu piept de pui