Pulpe pui in bacon la cuptor

de - Andreea - in Pui, 18 Mar 2016 | 3638 vizualizari

 

Eu am folosit partea superioara de la pulpe ...au fost delicioase ...mai ales baconul crocant ...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui ( partea superioara)
  • 4 felii bacon
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui in bacon la cuptor:

Mai intai spalam pulpele si le punem la fiert in apa rece cu sare. Lasam sa fiarba la foc potrivit. Cand pulpele au fiert, le scoatem intr-o sita si lasam sa se raceasca putin. 

Indepartam pielita pulpelor ( dupa plac o puteti lasa ) si ''imbracam'' fiecare pulpa cu bacon.

Tapetam o tava cu hartie de copt . 

Asezam pulpele in tava si le stropim cu ulei de masline . 

Dam tava la cuptorul incins la 200 grade, pana ce baconul este crocant . 

Se servesc calde alaturi de o portie de cartofi prajiti, asa cum am facut noi, o salata sau orice altceva va este pe plac. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui in bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii, miere si tarhon