Este o reteta pe care nu as fi putut sa o fac fara ajutorul mamei. Pup MAMA!!
Pulpele de pui se oparesc in apa cu putina sare. Se curata de pene si tulei. Se cresteaza apoi pe fata pulpei.
Separat se face un mujdei de usturoi (eu am facut mult pentru ca am facut pastrama din 10 kg de pulpe).
Intr-un vas incapator de pun pulpele peste care s-a presarat sare (atentie cu sarea sa nu fie ocna). Se presara cimbru uscat. Se aseaza in straturi pana se termina pulpele apoi se toarna deasupra mujdeiul de usturoi avand grija sa fie toate pulpele imbibate cu mujdei. Se acopera vasul cu un prosop si se da la loc racoros (noi le-am pus in beci).
Se lasa circa 2 zile in amestecul de mai sus, intorcand in fiecare zi pulpele sa fie toate patrunse de arome. Dupa aceea se scot se leaga 2 cate 2 si se pun la scurs intr-un loc racoros dupa care se afuma 2 zile.
Pofta buna!!