Rasol de pastai cu usturoi

de mihaelaM in Mancaruri de post, 15 Iun 2011 | 11971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole verde
  • sare
  • piper alb
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pastai cu usturoi:

Pastaile le curatam ,le spalam apoi le punem in apa cu sare si piper la fiert.

Intre timp curatam usturoiul si-l zdrobim,facem un mujdei.

Cand fasolea este fiarta o punem intr-o sita si o lasam sa se scurga bine .

Se serveste calda cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pastai cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

Cris2711 1

18.06.2011, 15:44

mihaelaM 1

21.06.2011, 11:30

Cris

DIANA B 1

21.06.2011, 12:14

Unde-o fi Adina-mitinita sa zica ,,fix-pix" ?!?
Simplu si la obiect , la burtica am vrut sa zic alaturi de o mamaliga aburinda ai incercat ???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de pastai galbene