Raffaello

de Rocsi in Prajituri, 29 Dec 2010 | 11479 vizualizari

 

Este una din retetele lui miha de bomboane raffaello..sunt delicioase..multumesc miha....

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr lapte praf
  • zeama de la o lamaie mare
  • o lingurita coaja de lamaie rasa
  • 150 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 100 gr nuca cocos + nuca de cocos pentru tavalit
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Untul impreuna cu zaharul se pune pe foc,pana ce se topeste zaharul.

apoi se ia de pe foc si se adauga zeama de lamaie si coaja de lamaie.

dupa care punem 100 gr nuca de cocos ,iar la urma laptele praf treptat.

invartim bine ca sa nu se faca cocoloase.

lasam sa se raceasca putin compozitia.

apoi incepem sa formam bilute ,in mijlocul carora punem cate o aluna.

la urma le tavalim prin cocos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]