Pulpe de pui umplute

de cristeena20 in Pui, 20 Oct 2012 | 4984 vizualizari

 

Pulpele pot fi umplute dupa preferinte. Eu am ales un carnat special din Portugalia (farinhera)- e vorba de un carnat facut doar din faina cu grasime de porc ).

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 farinhera (sau alt fel de carnat)
  • sare, piper, praf de usturoi, ulei d emasline
  • cartofi , patrunjel, unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Alegem pulpele intregi si le dezosam cu grija, astfel incat sa ramana intregi. Le saram, piperam si le lasam asa 30 min la rece.

Intre timp preparam umplutura (sa fie sub forma de pasta. ). Eu am folosit Farinhera - e un carnat special facut doar din faina cu grasime de porc. Daca nu aveti e bun orice fel de carnat, dar facut pasta. Ungem pulpele de pui cu pasta obtinuta din carnat si rulam, astfel incat sa imitam pulpa intreaga.

Intr-o tigaie stropita cu ulei de masline prajim pulpele pe toate partile, astfel incat sa prinda o culoare, apoi le asezam intr-un vas termorezistent si le dam la cuptor sa se prajeasca (se fac ca niste pulpe la cuptor). 

Cand sunt gata se servesc cu garnitura la alegere. Eu am facut cartofi natur scaldati in unt si frunze de patrunjel proaspete.

Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez