Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor

de Valclaudia in Pui, 19 Oct 2014 | 7921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui superioare
  • 2 morcovi mari
  • 200 gr. ciuperci pleurotus
  • rozmarin
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor:

Spalam pulpele si le indepartam pielea.

Amestecam 2 linguri pasta de tomate cu 100 ml apa, adaugam putin rozmarin uscat, sare si piper dupa gust, turnam acest amestec peste pulpe.

Curatam si spalam morcovii si ciupercile pleurotus.

Morcovii se feliaza cu razatoarea fina, ciupercile se taie fasii,apoi le adaugam peste sos si pulpe.

Amestecam totul bine, acoperim vasul cu folie alimentara si dam la rece cateva ore (eu le-am lasat peste noapte).

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam pulpele intr-un vas de yena cu capac. Turnam si marinada cu legume peste pulpe.

Acoperim vasul si il dam la cuptor pentru 40 minute.

Dupa acest timp indepartam cu grija capacul intoarcem pulpele, asa incat acestea sa fie la suprafata sa se poata rumeni si dam din nou vasul la cuptor, de data aceasta fara capac pentru alte 20 minute.

Scoatem mancarea din cuptor, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Satisfyyourcravings 1

19.10.2014, 20:41

Suna taaare bine!

Rocsi 1

19.10.2014, 21:42

Yamiii, cam bun!

mihaelar63 1

29.10.2014, 17:48

Exact cum imi plac mie , rumene Asa trebuie data ,, fata '' , imi place ca ai pus pasta de rosii care le da culoare si le echilibreaza gustul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor pe pat de vinete si rosii