Snitele picante din piept de pui

de Tabita _ in Pui, 26 Mar 2014 | 10634 vizualizari

 

Am fost cucerita de gustul acestor snitele + mujdeiul. Pentru ca nu am avut oregano, am pus alte condimente. Gustul a fost demential! Multumesc Merisor pentru minunata reteta. :-*

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • ulei pt prajit si pentru mujdei
  • un praf ghimbir
  • un praf ienibahar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele picante din piept de pui:

Se spala carnea. Se portioneaza in felii subtiri. Se presara sare.

Rosia se descojeste. Se da prin robot.

Se curata usturoiul. Se piseaza si se amesteca cu sare, piper, ghimbir, ienibahar, ulei si cu rosia.

Se bat ouale, se presara putina sare si 3/4 din faina si se amesteca bine.

Restul de faina il punem pe un platou.

Trecem feliile de snitel prin amestecul cu usturoi, prin faina, apoi prin ou si le asezam in ulei incins in tigaie.

Se prajesc pe ambele parti.

Se aseaza pe un servet de bucatarie pentru a  absorbi excesul de ulei.

Amestecul de usturoi ce ramane se va folosi la servire ca mujdei.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cald sau rece, acasa sau la pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele picante din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui in crusta de susan