Cartofii noii se curata dupa care se spala,
mazarei i se curata boabele din pastai si se spala, se toaca tulpina de telina, se curata si se piseaza usturoiul, se curata si toaca ceapa pestisori, se adauga tarhonul tocat.
Se unge tava cu ulei si se adauga legumele si leguminoasele, se presara rozmarinul si se pune un pic de apa dandu-se la cuptor,
se adauga o ceasca de vin alb sec, se sareaza si pipereaza si se reintroduce la cuptor,
din sfert in sfert de ora se verifica, aprox 30-35 de minute cred ca sunt necesare pentru a fi gata,
daca considerati ca nu sunt facuti ii mai lasati.
Separat , pulpele de pui se curata, spala si se parlesc, spalandu-se din nou, dupa care se condimenteaza si se pun pe grill
se verifica sa fie facute pe ambele parti, dupa care se scot si se trece la montarea preparatului pe farfurie.
Se vor aranja cateva frunzulite de salata peste care se vor pune legumele de la cuptor,
se decojeste o portocala si se pun 3-4 feliute,
langa se aseaza pulpa de pui si salata pe care o doriti voi.
Pentru dessign am adaugat si niste alge marine deshidratate foarte bogate in vitamine:A, B1, B6, B12, C, D, E, K. Acestea inainte de a se servi se pun la inmuiat in apa circa 30 minute pentru a asigura prospetimea, se pot consuma:prajite, fierte, inabusite sau la rece in salate, deoarece se vor inmuia datorita dressingului preparat.
Pofta Buna